maanantai 1. kesäkuuta 2009

himeji-jo !

noniin, kuvien kertomus eilisestä. oltiin siis meiän koulun vaihtariporukalla - eli minä, Micshelle ja Jacob - kattomassa Himeji-jota, syynä ihan se, et meiän ihana ihana mecca kiva japaninope lupas viedä meidät sinne.

ja syynä tähän oli se, että puhuttiin japanilaisista kauhukertomuksista ja Himeji-jon Okikun kaivo ( linkki )-tarina on ehk kaikista tunnetuin, joten meiän ope halus viedä meiät sit kattoo sitä kaivoo--

mut Himejin linna on muutenki aika kiinnostava nähtävyys, se on kai joku yks maailman nähtävyyksistäki-- jollain world heritage-listalla se enivei on :----D nojoo, eniveis, tossa nyt näkyy pari posea, jotka otettiin siitä linnan edestä ennen sisäänkäyntejä. otettiin niitä sit ihan joka puolelta lisääki ja esimerkiks linnan kuninkaanki kanssa ja vaikka mitä, mut niitä ehkä en julkase koskaan ikinä. toi ylempi kuva on siis meiän ninja-pose ( huomatkaa Jacobin surkee yritys ! )

ja toi seuraava kuva on--- en oikeen tiiä, mikä, mut hauskaa näyttää olevan XD




jep. jouduttiin kävelee siellä sit sellases 40 asteen paahtavas heltees ja auringonpaistees ja se reitti linnan ympäri veti sit aika kivasti monen mutkan ja miljoonien portaiden kautta, et ei siinä sit mitää, matka jatku kunnes oltiin koluttu läpi kaikki kuus kerrosta plus yks lisäsiipi ja kierretty sisäpuutarha ainaki seittemään eri suuntaan ja kuvattu jokaikinen helvetin bonzai-puu, joka matkan varrel oli ja posetettu viel vähän lisää erilaisissa kuvissa--

tolla matkalla näin muute enemmän turistei ku mitä oon vielä kertaakaan täällä nähny !
ja me oltiin siellä ihan, et yhyy, menkää pois gaijinit, kelaamatta yhtään sitä, et oltiin ite very much the same-----




tietysti meillä kaikilla sit energia riitti ku päästiin sinne kaivolle asti ja voin kertoo, ettei se oikeesti ollu mikään kiva paikka ! ;___; se oli ehk kamalin ikinä enkä haluu nähä sitä uudestaan enää !

hirveen syvä ja sit ihmiset oli heittäny sinne kolikoita, MIKS ?!
Jacob siit heitti hyvän vitsin, joka ei naurattanu mua.
" they're throwing money in there, so that the woman have more to count whahahha ! " fiksu poika se Jacob...

ja voin kertoo, et mua ei oikeesti sillon naurattanu pätkän vertaa !

mut otin tossa sit kuvan sieltä paikan päältä siitä tarinasta, joka luki kaivon vieressä, koska meil tuli pienii ongelmii ymmärtää sitä ja ruvettiin väittelee, et kuka tappo ja kenet ja miks ja kenen ääni sieltä nyt siis kuuluukaan--
lukekaapa toi ja yrittäkää ite päätellä.


mutta, siinä kaikki sit tältä erää !

ainii, tosiaan ! pienen tappelun ja verisen taiston jälkeen, onnistuttiin Katjan kanssa saamaan liput Gazeton Hiroshiman keikalle 15.8, ASOKO IKUTTE !
tehään siitä samalla pieni kulttuurimatka vastoin kaikkia yfu-sääntöjä :-------------)))


baibaiii

3 kommenttia:

  1. Oooo!! :D Ootte tehny turistiretken! Tietty niitäki täytyy tehdä, varmasti.

    Toi toinen kuva teistä :'D Sun asento! Oot niin söpö!

    VastaaPoista
  2. aww kui söpö toi lappuhaalarimekkos! >3< ~

    .... ja pääset kattoo gazettoo o_________o

    VastaaPoista
  3. mun mielestä himeji-jo oli ihan pirun siisti ja tosta kaivostakin tykkäsin (samoin kuin siitä sisäpihasta, jossa samurait oli tehny harakireja...), mutta mä nyt olenkin sellainen sosiaalipornoilija että kiinnostun kaikesta julmasta ja kamalasta. :'D mut kiva nähdä, että pääsitte käymään siellä, vaikka voin vaan kuvitella, miten tukalaa teillä oli. onneks kun ite kävin kaks vuotta sitten maaliskuussa, oli just sopivan lämmin.

    VastaaPoista