maanantai 8. kesäkuuta 2009

photopostonaaaa--


oon niin rattivasyny kuollu ja oikeesti ihan koomassa, eika silmatkaa pahemmin pysy auki, joten kirjotan tasta sit lyhyen teksti merkinnan ja pistan vaan kuvia teille--
( varotan, et naytanki kuvissa just silta, et olisin valvonu sellaset kolme paivaa putkeen, et alkaa jarkyttyko ! )



muttaniin mun viimeviikonloppu oli kaikkee muuta ku loma-- lauantaina olin Yurinan kanssa leffoissa kattomassa Rookiesin ja vahan kiertelee kauppoja ja mulla ei oo siita talla hetkella yhtaan kuvaa koska en oo viela siirtany purikuria koneelle, et gomennaa--


sunnuntaina heratys oli siin 5.30 ja puol kaheksalta olinki jo koulussa ( ok, olin myohassa eli vast kasilta ) koko paivan lenttisturnauksessa, jossa jouduin olee ihan ichinensei, ku en ollu pelaaja D :


ja sit koko homma loppu siin viiden aikaan eika nail pelien valis mtn taukoja ollu, ku naahan treenas siis joka hetki ku oli vahaakaan vapaata aikaa lololoololololol.

ja sit tosiaan viidelta kavin pikapikaa kotona vaihtaa vaatteet ja suihkussa ja sit menin takas koululle ( jossa olin sit seittemalta illalla uudestaan vaik piti olla jo 18.45 lol my pace-- )

ja sit ( miten must tuntuu, et toistan tas samaa koko ajan ? ) suunnattiin siit Masakon ( joka on tossa kahessa ylemmassa kuvassa se ainoo japanilainen ihan btg ) kanssa yakinikulle ravintolaan ja sielta lahin sit sillai kymmenelt himaan ja olin yhentoist aikaa kotona ja tanaan tosiaan herasin siin kuudelt taas kouluun.

totally dead.

jahei, koska tiedan, et kaikkia kiinnostaa ihan hirveesti et milta mun koululaukku nayttaa ja milta sen sisalto nayttaa, niin pistanki tas kivasti kuvaa siita :--------------)
ja jotta havainnoillistasin vahan milta meian koulupuku nayttaa niin tassa jonkinnakonen kuva siita.
ok, tosta nakyy nyt tosi huonosti, mut vahan siella vilahtaa mun hametta ja oikeen tarkkaa jos kattoo, ni Mishanki hametta nakee.
ja sit tosiaan tosta nakee kivasti sen, et vaihtoehto on joko olla pelkal kauluspaidal, jollon nakee miten ylhaalla toi hame on, tai sit pistaa toi svetari ( jota maki yleensa kaytan, en oikeen tajuu miks olin just ton paivan ilman-- ) mika Mishalla on ja se on mahollista saada valkosessa tai harmaassa muodossa. jep. ei oo mikaan hirveen muodikas, mut ihan kiva ku nyt on tottunu.
oltiin siis vahan shoppaamassa Mishan kanssa koulun jalkeen Umedassa. bilevaatteita ! ;;;;;;;; DDDDDDD


mut joo, sit hetki jota kaikki on odottanu ! kjfd mun koululaukku !
jee, tassa se on edesta ! kaikilla on siis japanissa laukkuna joku tahan tyyliin, mustana, tummansinisena tai tummanruskeena. tai vaihtoehtosesti sit sellanen adidaksen tai niken tai puman laukku, mika on samanmuotonen ku taa-- se on sporttiversio, ja tuplasti kalliimpiki. mut taa on kiva ! ja oikeesti niin isoki, et suomes voin kayttaa tata sit jonai yokylakassina, ku sinne saa kaiken mahollisen mahtuu XD

mut taal japanis laukkuun tarvii tilaa viel bentolleki ja juomapullolle, joten sen on hyva olla iso.











ja siina nakyy sit hirveen kivasti ( jos osaatte hahmottaa ) mun laukun sisalto, vasemmalla on etutasku , joka on ehka kauhein sekamelska, jonka oon nahny pitkaan aikaan lukuunottamatta mun huonetta-- mut siella nakyy junalippu ( se on toi kotelojuttu, se on korttikotelo khaha ! ), purkkapaketti ( joita siel on enemmanki ), pastillei, kasienpuhdistusaine ja kasipapereit ( koska siis julkisis vessois harvoin on kasipyyhetta koska kaikkien kuuluu kantaa se ite mukana. ja kasippaperipakettei jaellaanki joka kadunkulmas, joten ne ei ikin tuu loppuu kesken. yleensa kaikil on pikkupyyhe mukana, mut ma en omista tarpeeks sopoo viel--- )
sen lisaks tuol taskus on viel ipod ja yleensa kannykka, mut nyt otin sen pois, ettei peittais nakyvyytta.
sit isos taskus nakyy juomapullo, lompakko ja papereita, joista osa on koulun tiedotteita ja sit paksuimmat on vihkoi, joihin kirjottelen tunnil. ja sen lisaks siel pitais olla viel bento ja pohja on oikeesti ihan tayn pikku monisteita, mut sita ette naa : DD


sit viela ihan siita ilosta, et pystyn nyt postaa tanne kuvia, niin pistan tahan kaks mulle talla hetkella pahinta pakkomielletta---


ja tassahan ne on ! vasemmalla on mehu eika mika tahansa mehu vaan vahanniinku pirtelomehu ! taal on aivan ihanii juomii, jotka on ain sekotettu maitoon ja oikeesti maitoteeki on aika hyvaa ja aaaa, tuun kaipaa niit suomes ;___;
mut tota tosiaan saa mm. meian koulun pihan automaatista, 100 yenia. tulee ostettuu aamusin tunnille--- lol.
ja toinen on sit arashin uusin sinkku, jonka tossa joku aika sit ostin. en oikeesti oo vielakaan saanu siit tarpeekseni ja sattumoisin kuuntelenki sen joka ilta ennen nukkumaanmenoo ku on niin ihana : Dd tykkaaan ! ( taa ei siis tarkota et Arashi olis jotenki kivunnu gazeton ylapuolelle, eieieiieieieiei ! mut poppi on niin sopoo taal ja Johnnysin bandit vaan niin rakastettavii. plus ne on telkkaris koko ajan ! )
mut ei tassa nyt sit muuta, yritan pysyy hereil koulus ( lol nukahdin tanaa-- ) ja sita rataa.
bai bai

1 kommentti:

  1. Vähä kivaa ku sul on merkinnöis nykyään kuviaki aika paljon! ^^

    Toi juoma näyttää niiiin hyvältä! <3__<3
    Ja yay, Arashi on hyvä! Jun Matsumoto on nii söpö :D

    VastaaPoista