sunnuntai 28. kesäkuuta 2009

international feelings

viikonloppu--- ah sita ma odotan ain viikoilla koska se on hetki, jollon saa nukkuu pitkaan.
mut heti ku se viikonloppu tosiaan tulee, ni toivoisin jo maanantaita.

oon tanaan ollu ottaa aurinkoo ulkona ja siivonnu huoneeni ja kaytannossa oon ollu koko paivan yksin kotona. Rio lahti jo joskus ennen mun heraamista kavereidensa kanssa ulos eika oo nakyny sen jalkeen ja okaasanki on ollu vaik kuin pitkaan poissa, kavi asken kotona ja lahti sit taas. kai me sit illalla mennaan ravintolaan niinku normisti, mut on se hassuu.

ja kissat on koko paivan kerjanny multa ruokaa, mut en tieda missa niiden ruokia pidetaan, joten oon vaan pyydelly anteeks :__D vois ehk kysyy nailt, et missahan ne mahdetaan pitaa.


enivei. mun koko entryn pointti on se, et oon kuluttanu tan paivan kaikki ylimaaraset hetket lukemalla kaikkia muiden ihmisten vaihtariblogeja ja mun silmiin on tupannu niin monta jenkki- ja aussiblogii et melkee itkettaa ku luen niit juttui ! ei silla, et katuisin omaa lahtooni tanne, mut elama jenkeis kuulostaa vaan niin erilaiselta ja niin erilaisella tavalla. se olis niinku jotain ihan muuta, ku elama taalla-- ja harmittaa tavallaan, etten voi kahta kertaa lahtee vaihtoon.

mut sen takia oonki tas kelaillu, et vois menna suorittaa yliopiston vaik englantiin, skotlantiin tai jenkkeihin. japaniki on yks vaihtoehto, mut ku haluun naha maailmaa enka jumittuu yhteen maahan !
ja taal ollessa turhauttaa vahan se, ku en pysty tekee mitaan oman tulevaisuuteni eteen. tos just viime viikol koulun jalkee ennen lenttisklubii menin sit Ayumin, Yurikan ja Nozomin mukaa ku ne meni juttelee yliopistovaihtoehdoist opeille. ja selailin siin sit kans kaikkii niit lehtisii ja kelasin, et hitto vie jos olisin suomes ni tekisin tata hommaa ihan tosissani ja suunnittelisin tokaa vuottani lukiossa ja lsdjkflf. nyt taalla ollessa en periaatteessa voi ees teha sita, sillai--- ma vaan meen kouluun joka paiva, mut en hyody siita mitaan. meen sinne ihan tosi vaan nakee kavereita koska vaan kerran viikossa on sita meille tarkotettuu japania. aaaaarrrrgggghhh, missa motivaatio ?!

ajattelin kesaloman alus heti gazeton jalkee ottaa itteani niskasta kiinni ja rupee ihan hiki hatussa kunnol opiskelee tata kielta-- ku kumoneissaki en oo ihan hirveesti edistyny. ne on vaan niin tylsii. mut kesalla voin sit ottaa opiskelukamat parvekkeelle ja saada siin samal vahan rusketusta.


ainii, tata jenkki-innostusta ei kyl yhtaa auta se, et Raino, Shiori ja Haruka on kaikki lahos sinne ihan parin kuukauden paasta ! slfdjgklfdjkjglkfj;ldkljg, tan vuoden jalkeen ma kyl lahen sellaselle pitkalle lomalle jenkkilaan, et hyvasti vaa suomi ! : DDDD hamaavaaaaaaa-------


ja taa japanielamaki aiheuttaa mus niin ristirintasia tunteita. taalla niin moni asia arsyttaa, mut sit toisaalta--- ja ku joku lenttiskerhoki-- ne lupas jarjestaa juhlat sitku mina ja Misha lahetaan ;___________;;;;;; ( niinku lol, ei siks et me lahetaan, vaan siks et me __lahetaan )


homma wa. siita paivasta lahtien ku oli jacobin last day koulussa ni oon miettiny ainaki jollain asteella joka paiva omaa lahtemistani. joskus se tuntuu hienolta, joskus en haluis ja joskus tuntuu, et se tulee olee niin tyhjaa ja epatodellista, etten pysty ees kuvittelee-- ollaan taal arveltu, et paluu suomeen on varmaan isompi kulttuurishokki ku tanne tulo. koska mita siella on ? sen jalkeen ku laukut on purettu ja istun vaan yksin sangylla tietaen, et no japanis ne parhaillaan on pelaa lenttista ja ma en ees oo seuraavana paivana menos kouluun. en pue koulupukuu paalle--- aaa, en haluu ajatella sita, ahdistavaa !

mut jannaa on, et aika kuluu niin nopeesti. hirmusen janna.



taa oli nyt tallanen vahan syvallisempi post, mut pakko oli avautuu :-------DD toivottavasti pystytte ees jotenki samaistuu-- ok, ees saamaan jotenki selvaa mita yritan taal sanoo.


mut ei, en kadu tanne lahtoo jos sita nyt paattelitte. ma vaan pohdin ja haluisin kokee uusia asioita. koska tasta on tullu niin normaalia elamaa jo. ihan samalla tavalla ku te suomessa kelaatte et olis hienoo lahtee lomalle ja aaa nayttaapa kreikka natilta, ni sita maki kelailen taalla. ihan kaikki kelailee, se kuuluu elamaan.



// ainii, tosiaan ! korkkasin vihdoin sen muotibloginki, joten feel free to read it ! ♥ linkki loytyy tasta ja tuolta profiilista ja itse asias sivupalkin linkit-osiostaki : ) little moments

2 kommenttia:

  1. Oon samaa mieltä siitä, että aika tosiaan kuluu tosi nopeesti. On vaikee uskoo, että oot ollu siel jo kolme kuukautta!

    Hassuu, että sä haluisit Amerikkaan :D Mun mielest siel ei oo mitään kovin ihmeellistä?

    Ja ymmärrän kyl senki, että mistä vaan maassa, jossa viettää aikaansa pidempään, katoo hohto aikanaan. Tai vaikkei välttämättä hohto katois, ni ainaki laantuu, ku se oma arki siirtyy siihen maahan ja siel eläminen onki ihan tavallista. Mut se on kuitenki varmaa aika useena päivänä ees vähän semmosta, että jostain yllättyy? Tavasta tai jostain, millasta ei omassa maassa oo tai sit saa oivalluksia siellä puhuttavan kielen suhteen tai jotain. :)

    VastaaPoista
  2. ewerty_: aika kuluu joo niin alyttoman nopee ! enaa 6kk--- ja amerikkaa nyt taal hehkutetaa niin paljon, et ehk oon vaan japanilaistunu niin paljon, et tykkaan siit kans :__D

    ja siis jooo, kyl taal koko ajan ( jossei nyt ihan joka paiva ) jtn uutta loytyy, et mikas siina, tuo vaha hohtoo nimenomaa elamaa : DD

    VastaaPoista