keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

moshi moshi.

( alku ps, kaykaa lukee mun galleriapaiviksesta kuinka kohtasin Reitan ja Uruhan Osakan metroasemalla kyoo [ tanaan ] huom ! se on niin tyhma paivittelupaikka jonne tulee kaikkee turhaa, joten sukulaisten ei esim tarvi menna sinne stalkkaa :___D )

siis. oltiin tanaan Rikan kanssa kaupungilla eli Osaka cityssa koska Suita on kuulemma niin rupunen paikka. vahan ku joku pihlajanmaki tai jtn. kaytiin eka hakee mun koulupuku, jonka ne tekee varta vasten mulle : oooo ne otti kaikki mitat ja kaikki ja sit vaha valitteli ku jaa hihat lyhyeks enka nyt oo ihan varma et millon mennaa hakee se, mut 6.4 on joku koulun alkajaisseremonia joten ennen sita varmaan : )

mutta siis. kaytiin vaha shoppingu ja ei vitsi naa kaupat taalla. onks ihanampii vaatteit maan paalla ku naa mita taal on ? really. ei taida. ostin sit minihameen, t-paidan, kaks kaulakoruu, jotka on maailman sopoimmat ja ihanat korkkarit, jotka oli viel superhalvatki ! ne on sillai just just oikeen kokoset et pitaa kyl olla ihan ohut sukka, mut hei niin halvat !

sit kaytiin ottaa taas purikuria ( se on oikeesti ihan hullun suosittu juttu taalla. ja maksaa niinku nelja euroo per setti, joka tietysti puolittu ku oltii kahestaan joten 200 yenia multa ja 200 rikalta today ) ja tuli ehk aika kawaii ! ja tajusin japanilaisten suurien silmien salaisuuden !

se kamera purikurakopis on vaha korkeemmal ku mita ihmiset on pitkii, joten ne joutuu kattoo ylemmas = suuret silmat !

so busted !

btg, oli se niin ihanaa ku mulle ostettii sellanen bussikortin tapanen juttu taal mika pitaa vaan nayttaa ku menee metroon ja siin on ostettu arvoo jonku aikaa ja tanaan unohdin sen kotiin ni joka valis piti pulittaa sellaset 200 yenii et paasin sisalle metroon ! lol. ehken jata sita himaan enaa.

ainii ja sit, ku ma en ihan varma naist hinnoista viel ni kysyin ain joka valis et onks taa halpa ku kelasin ostaa sen ja sit Rika ain vastas, ni ku naa on sellasii porvareit ni en todellakaan tiia mika on Rikan kasitys halvasta. joten saatoin ostaa ihan pirun kalliin t-paidan :__________DD


nii, sit oltiin levykaupassa ja ostin gazetton uuden sinkun ja aaahhh se on hyva ja okaasan tais tajuta et haluun keikalle ja nyt oon ehk menossa ja
oh ! tajusin just et Kurato on tullu sillon jo takas ku gazetto on Osakas joten jos mul ei oo muita kavereita viel sillon ni meen Katjan ja Kuraton kans. ku Rio ei vaikuttanu hirveen innostuneel XDD


ainii ! se on hauska, ku Rio puhuu tosi vahan ( mika on fine by me ) mut nyt okaasan yrittaa saada sita ain puhuu, et esim ku tullaan kotiin takas ni sanotaan
"tadaima" ni ku Rio ei koskaan sano, ni okaasan on ain sillee kaskeval savyl "okaeri !" ( mika on siis vastaus tadaimaan ) ja sit Rio mumisee tadaiman. ja ku ruvetaan syomaan ni pitais sanoo itterasshai tai irrashaimasu ( ehka ! nait sanontoi on niin paljon ! se oli niin hauska ku otoosan kyseli mult et mita suomes sanotaan ku lahetaan ja tullaan ja mitka on vastauksii ni ma vaan sillai "moi to moi" ( to = ja ) ) ni okaasan ain sanoo sen eka ja mulkasee Rioo ja sit Rio mumisee sen XDD hauska poika.

on se kohtelias kyl. enka varmasti ikin tuu unohtaa sen reaktioo ku katottii distress & coman pv ja ku naytettii reitaa ja ma olin sillai "ahh hotto" ja Rio oli niin hyva :___D se puoliks nauro ja puoliks yski ja sit seuraavan kerran ku Reita tuli ruutuun ni se repes uudestaan ja oli sillai "kore wa ?!" ( toiko ?! ) yhyy, on reita hot ! ;_____;


nii... sitte tota... oikeesti muistan aina vast just ku oon lahteny koneelta mita piti viel kertoo ja sit unohdan sen ennenku seuraavan kerran meen koneelle ! sad.

no, ainaki se viel, et ku okaasan ain kyselee kaikkee suomest, ni se oli ihan hamillaan ku sanoin, ettei kaikis suomalaisis puhelimis oo nettii .___. ootte niin takapajulas siel, sorry guys !


ainii, sit se viel, ku ekan kerran ku oltii Osaka citys, ni olin sit tosi vasyny sen jalkee ja sit ne kyseli Helsingist ja ma sanoin et
"Herushinki wa chiisai" ni tanaan ne oli hirveen huolissaan et selviinko koko paivan osaka cityssa. mut okaasan on koko ajan ku kerron suomesta ja varsinki ku sanoin et helsinki on rauhallinen ja sillai ( ainii, chiisai = pieni ), ni sillai " i envy" ja se on tosi huolissaan, et miten parjaan metromatkat sitku meen kouluun ja ku koulu on ihan osaka cityn vieressa et miten parjaan siella etc.

joten aiti hoi ! taal must ollaan ihan yht huolissaan ku mita sa olisit, joten no worries !


ei tassa nyt muuta, ku ei mun elamassa oikeesti niin hirveesti taalla tapahdu XDD tanaanki oon vaan miettiny, et mita laittasin paalle sit ku meen paalle vuoden paast rainoo vastaan lentokentalle :________________DDDD lol.


ainii, one thing ! taa on niin ihanaa ku saan nukkuu taal pitkan. tanaanki herasin puol kakstoista ja ku tulin alas ni okaasan teki lunchii ja sain aamupalaks sit kunnon safkan : DDDDDDD mut ku koulu alkaa ni that doesnt continue. too bad.


bai bai !


// ps. naa on taal vaan kattonu uusintana sita japani-korea, baseball pelia, ku japani voitti XDD ehk joku viides kerta eilen illal ku katottii se ! lolll.

2 kommenttia:

  1. !!!! äääää!! Ku en ees enää tiiä mitä kommentoida! :D Ku nää merkinnät sulta on niiin ihanaa luettavaa ♥ Tiiätkö ku välil jos lukee jotai blogei jne ni hyppää joidenki kohtien tai sanojen yli? Ni näit sun juttui ku lukee ni ei tuu ees mieleen, että tekis niin! Mua naurattaa koko ajan :D

    Ja ku sä sanoit, ettei sulle muka tapahdu siellä mitään?! Metrokortti jäi, kävit shoppaa ja näit osakaa, oot tutustunu siihen perheesee, opit japanii, oot esitelly sun perheelle gazettot ja viel vaikka mitä muuta, ni hei, ei mun elämässä suomessa tapahdy ikinä mitää noin paljoo! :D

    ♥ Ikävä!

    VastaaPoista
  2. Äää,mitämitä?Urski ja Reita?!wöööw,vähänkö siistiä,jos ne oikeestikki oli Rei ja Uru~ ^-^

    VastaaPoista