tiistai 12. tammikuuta 2010

okaeri, im home ( ka na )

kuten otsikko kertoo, oon takasin suomessa, mutta toisin kun tuolla lukee, en tiiä vielä oliko tää kotiinpaluu vai jtn muuta. vielä tuntuu lievästi hassulle ja kamatki on laittamatta paikoilleen.

tässä on ollu aika pitkä tauko viimesimmän ja tän merkinnän välillä, mut koitan nyt vähä tiivistää tapahtumat.


uutena vuotena istuttiin siis okaasanin kanssa kaksistaan kotona koska mä satuin saamaan sikainfluenssan just sopivasti siihen aikaan. se oli kuitenki sen verran hellittäny, et päästiin lähtee okaasanin äitin luo seuraavana päivänä, jossa mun perhe aina viettää uuden vuotensa. siellä sitte syötiin perinteistä japanilaista uudenvuoden ateriaa ja juteltiin myöhään yöhön. oli ihan kivaa vaikka olinki viel vähän sekasin ja jouduin pitää maskii koko ajan päässä : D

sen jälkeen eipä juuri ollukaan pahemmin aikaa yhtään mihinkään, kävin kaheksas päivä viimestä kertaa koululla ja sain paljon lahjoja ja otettiin paljon kuvia, jotka ei vielä oo koneella. sitä ennen Miho, Sakiko ja Arisa ja minä käytiin keilaamassa ja siitä Arisa ja Sakiko jatko meille yöks.
olisko ollu neljäs päivä tai jotain. seuraavana päivänä käytiin shoppaa alennusmyynneissä !


vikana iltana syotiin koko perheen kanssa ja obaachan hoki vaa et samishii, samishii : ( ja seuraavana päivänä mentiin okaasanin kanssa kaksistaan lentokentällä ku kaikil muil oli jotain muuta ja viimeseks ku halattiin ja sanoin sille et kiitos ni ruvettiin itkee ja sit mun pitiki jo lähtee ;____;
bunkattiin tokyossa naritan läheisessä hotellissa yks yö ja sit seuraavana aamuna lähettiin aikasin lentokentällä. siellä hotellissa tavattiin sit kaikki muutki suomalaiset vaihtarit ja oli ihana jälleennäkeminen.
lennettiin aamupäivällä ensin ykstoista tuntia Wieniin, jossa jouduttiin odotella sellanen neljä tuntii ennenku lähti lento Helsinkii ja seki oli about puol tuntii myöhässä.
se pidempi lento Tokyosta Wieniin oli ihan kidutusta, mut sainpaha katottuu sen Michael Jacksonin leffan ( jonka olin kyl aikasemminki jo kattomassa okaasanin kanssa ) noin kolme kertaa ja nukuttuuki jonku verran.
Wienistä Helsinkiin lento oli helpompi eikä kestäny ku joku pari tuntii ja mä nukuin sen koko matkan. taidettii jopa Ilsen kanssa nukkuu ruokailuki yli ja yhtäkkii oltiinki sit jo laskeutumas Suomeen.
fiilikset oli vähän sekaset eikä sitä oikeen voinu oikeen uskoo, mut siinä sitä vaan tavattiin perheet ja lähettiin kaikki omiin koteihin päin. me käytiin mäkkärin kautta koska mulla tosiaan oli nälkä ku nukuin sen ruokailun ja himaan ku päästiin ni mulloli ihan kamalasti kerrottavaa, mut äiti ja iskä valitti, et haluisivat nukkuu vaikka seuraava päivän ne oliki ottanu lomaa.

eilen sit käytiin tekee pakolliset hygieniatarvikeostokset koska olin joutun jättää aika paljon japaniin ja senki jälkee vielä matkalaukku paino 26 kg...

tällä hetkellä olo on vähän sellanen ettei oikeen tiiä pitäiskö nauraa vai itkee. suomessa kaikki tuntuu olevan ihan samalla tavalla enkä tiiä onks se hyvä vai huono juttu. eilen söin iltaruuanki puikoilla, ku tuntu kotosammalta. ja välillä sanon sanoja, joita äiti ja iskä ei tajuu ja joudun miettii pitkään, et mitähän se olis suomeks sit XD

mut kyllä tässä vielä totutellaan---


ilmotusasia !
mähän sanoin jo aikasemmin, että tää blogi loppuu siinä vaiheessa ku palaan takas suomeen eli nyt.

KIITOS KAIKILLE LUKIJOILLE !

ja jatkakaa toki mun toiseen blogiin, jota jatkan tästä hetkestä lähtien suomen elämästä ja muusta ! :___DD

so-semi-perfect.blogspot.com

2 kommenttia:

  1. Must oli ihanaa, että sä pidit tätä blogia koko sun vaihtariajan! Must on jotenki... uskomatonta, että sä oot jo Suomessa O__o Aika meni jotenki niin nopee!
    Suomi on Suomi, Japani on eri paikka, mut nyt sul on ollu koti molemmissa. :) Upeeta! Ehkä sul viel joskus tulevaisuudessaki on koti siellä, tai kenties jossain muual maailmassa~
    En malta oottaa et nähään kasvotusten! <3

    VastaaPoista