maanantai 21. joulukuuta 2009

Stars in our eyes 'cause we're higher than ever.

on tullu taas vaha paivitystaukoa, anteeks siita. oon aina vaan ollu liian laiska mennakseni koneelle sillonku olis ollu aikaa : (
mut koitan tas nyt kertoo kaiken mita on tapahtunu--- jostain lokakuusta lahtien suunnilleen ?

taiok, pistan kuvia. mut ensin vahan piti sanoo tosta viime merkinnan ostoslistasta, et se on toteutettu about viimesta pistetta muoten ja noi bootsit, jotka linkitin ni oli taysin samat, jotka lopult alest ostin tummanruskein : Dd

mut koska taa ei oo muotiblogi ni en laita ostoksistani kuvia nyt vaan sit takas suomessa ajattelin teha jtn superpostaust kaikist ostoksist tohon toiseen blogiini (ku tanhan ma lopetan sit suomeen paluun jalkee, et niks naks ).

muttajoo, mennaan nyt niihi kuvii. pistan nait jonkunlaises aikajarjestyksessa niin hyvin ku muistan ja selitykset samal, ettei tuu niin hirveesti vaan kirjotettavaa : )


taa on jostain lokakuulta tosiaan, ku meian koulun nykyiset vaihtarit lahettii japaninopen kans Kiotoon kattelemaan vaha Japanin historiaa. ja voin kertoo, et Kioto oli kauniimpi kevaalla ku kavin perheen kans ja siel oli kirsikankukkia, mut ei taa syksyn punaset lehdet ollu kyl yhtaan huonompia.



sit tossa joskus marraskuussa kaytii vihdoin viivaa yks kohta listas yli, ku kaytiin vihdoin syomassa Osakan Hard Rock Cafessa. loydettiin toi jo sillon, ku oltiin kesalla gazeton osakan keikkapaikalla, mut ei tullu ikin mentyy. mut nyt kaytiin ja lansimaalanen ruoka oli yllattavan hyvaa. ja yllattavan kallista. kaytiin sit viel koeviikolla siella uudestaan. ja rahaa palo, mut ruoka oli hyvaa : D





sit en yhtaa muista millon taa tapahtu, mut hard rockis syomisen jalkeen kuitenki. oltiin Masakon kanssa shoppailemassa ja sillon loysin ittelleni ne bootsit ja talvitakin. kaytiin kans testaa uus purikurakone, joka lupas teha kaikesta parempaa ja huomatkaa kuin aidoilta naytetaa XD

ton aikana paatettiin myos, etta mennaan muuten yhessa kattoo twilight new moon ja niin mentiiki, monta monta viikkoa jalkeen pain aka viime vkon torstain.





ja saattaa nyt olla, et naa kaks purii meni vaarinpain, mut kuitenki. oltiin mishan ja katjan kans opiskelee ennen sita japaninkoetta, joka tehtiin kuudes joulukuuta ja johon oltiin koko vuos tahdatty. ja hyvinhan se meniki loppuenlopuks, silta must ainaki tuntuu. saa naha sit ku tulokset tulee helmikuussa, et miten oikeesti meni :_ D testataan tassa muuten taas uutta purikonetta, josta sai lahjana tekoripset ilmasiks ! oli hyvat ripset.



tassa oltiin sit kans sillon koevkolla vaihtariporukalla taas ja arvatkaa vaan missa syomassa : )))) kaytiin samal kans ottaa rafaelin ekat purikurat, ku ei jatkat ollu vieny sita kertaakaa : ( mut se sano tan kerran jalkeen, ettei haluukaa enaa ikin menna, ku yllattaen sil oliki isot sopot silmat, taydellinen iho ja alypitkat ripset XD





tassa kuvat viime vkonlopulta, jollon eka perjantaina Katja pyys mua seuraks Nambaan koulun jalkeen ja lauantaina olin Mishan luona kirjottamassa puhetta. sunnuntaina oltiin sit japaninopen joulujuhlissa ja kavin obaasanin kanssa joulukirkossa ( se onkristitty ) mut ei mul oo yhtaa kuvaa sielt kyl. pitais kysyy mishalta viel kuvii sielt juhlist.






ja tassa viel vikana kuva talta paivalta. ku pidettii luokan kans pienet baibai-jutut mulle ja sit otettiin paljon kuvia. ja kuvien otto jatkuu viel huomenna, jollon on viimenen normipuolikas koulupva ja torstaina jollon on viimenen koulupva ylipaataan. keskiviikohan on yleinen vapaapva keisarin synttareiden takia.

mutta nii, jos joku on laskenu ni viimeset kolme vko taal on lahteny kayntiin ja aikataulu on suht taynna joulun ja uudenvuoden ja ihan jokapvan osalta : )) seuraava paivitys saattaa sit ehka tulla suomest tai ehka jaksan viel kirjottaa esim. jouluaaton gazekonsertista tai jtn. pidan jannitysta ylla.

mut nyt bai bai ja hyvaa joulua kaikille !

3 kommenttia:

  1. hellouu~
    Oon lukenut tätä blogii alusta asti,ja oon huomannut että jos siis menee YFU:llä vaihtoon,niin ei tarvitse vaihtaa perhettä ?
    (muiden vaihtareiden blogeissä ne puhuu kuin ne vaihtaa perhettä koko ajan )
    Ja sitten vielä yksi kysymys lisää :"D
    Miksi päätit lähteä juuri JAPANIIN vaihtariksi ?

    ei tässä muuta,onnea vuodelle 2010!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia. Ja NIIN epistä ettei Suomessa/Euroopassa ole purikura koneita!!

    VastaaPoista
  3. Siis etkö sä osannu melkee ollenkaa japanii enneku menit siihe vaihtari juttuu?? ja missä sä opiskelit japanii?

    VastaaPoista