keskiviikko 19. elokuuta 2009

USJ aka yunivaa aka universal studios Japan

ja turha kenenkaan nyt vaittaa, et oon hidas paivittaa tai jotain :___D tulin pari tuntii sit himaan universalist, ja kirjotan siita jo nyt jutun, et vetakaahan siita !

tanaan oli ehk joku zettai tanoshikatta pva ja ehk ichiban tanoshikatta ever ! aamul ku herasin siin aikasi ni olin sillai aaaaa kuolennnn, mut se vaihtu sit jannittyneisyydeks aika pian ! ja ekaa kertaa ku astuin ovesta ulos ni musta tuntu kesalta ja lomalta - joka onki kivasti neljan paivan paast loppunu. aurinko paisto pilvettomalt taivaalt, asteit oli sellaset +34 ja ma olin menos huvipuistoon kavereiden kans koko paivaks. ja sit viel ku mun heikko kohta sattuu olee huvipuistot, etenki sellaset ku universal tai disneyland, ni olin jo ihan tapinoissani valmiiks ! : D

tapasin kymmenelt aamul ( huom. tulin takas himaa puol ykstoista illalla ::: DD ) Ayumin universal-pysakin asemalla ( ja sain huomata, et meian himast paasee universalii kymmenes minuutis ja maksaaki tsagal sata yenii ku mulle on koulun bussilipun takii ilmast puolet matkast et saatan menna sit kyl useemminki hengaa siihe universal cityy ja esim hard rock cafeesee ja sillai ( ps. osakas on sit kaks hard rock cafeta, vetakaas siita ! ))
niii-- mun tapinointia ei auttanu se, et ku tulin ni ayumi toisti koko aja "mo yabai, zettai yabai !" ym. ( en keksi yabaille mtn fiksuu kaannosta, mut se on niinku--- sita voi kayttaa sillonku ulkona sataa ihan sairaasti "ame yabai", ku saat huonon koulunumeron tai ku oot ihan kikseis jostai-- kay mihi vaa. tapinasana ! ) ja selitti __ihan tapinoissaan, et oli ollu tapinoissaan jo edellisest illast asti. oltii siin sit vaha tapinoissaa, ku venattii arisaa.

tapinakuvaki otettii.
sit arisaki tuli ja mentii sisalle ja mul meni vaha rahajutut uusiks ku se maksoki 5.800 yenii ja ma jotenki luulin, et se olis 4.500 niinku edelleen se kesa-alennus, mut ei sit. tulipaha epatuhlattuu kaikkee kraasaa siel.

enivei, haluun kertoo tan :
kavin, __ihan jokasessa vuoristoradassa ja pyorivassa harvelissa, mita vaan oli ja mitka olin floridan universalissa skipannu ! ja olin jo ekan jalkee sillai fuck, en pysty, paata sarkee--- mut sit mut raahattii kaikkii muihinki ja ahahah ei ne ollu ees niin pahoi sen ekan jalkee ! kavin _jokasessa ! ja ne oli hauskoi ! ... vaik paa on vielki vaha sekasi kaikest siit pyorimisest--- tai ehk se on auringonpistos tai molempii en tiia mut aa !



....... edetaan kuvilla ! ( ja voin kertoo, et lataan tas koko ajan videoo tanne starlight paradesta, mut en tiia ehtiiks se lataa sita ennenku haluun menna nukkuu ni saattaa sit tulla pelkastaan kuvii siit paradesta, sen nakee koht-- )
ainii ja aaaa ! siel oli mun lemppari peter panin musiikkia soimassa taustalla kaduilla ja sit siel oli peter panin neverland-esityski, jost mul taitaa ehk olla kamanen kuva, ku paikka ei ollu mikaan paras ja mooooo yabai naa !















taa on se peter pan kuva sit.




oltiin puolpaivaa kolmistaan Arisan ja Ayumin kanssa ja joskus kolmen aikaan Ayaka tuli kans. mut tassa kuitenki oikeella Arisa ja sen ihan alysopo pikachukannykoru ja vasemmalla Ayumin supersexypose o/ molemmat siis mun luokkalaisii.




ja tan ostin sit ittelleni tuliaisiks ~ spiderman kannykkakoru ♥ yabai.





... ok, en ihan tosi jaksa enaa venata sita videoo--- sori, laitan pari kuvaa ja sit meen nukkuu.






siina nyt muutama kuva. taa on joku eniten mainostettu juttu koko universalis ja ehk joka paiva joku sata kertaa tulee mainoksii telkkarist tasta ja ma vaan __halusin naha sen, joten oon nyt tosi ureshii \(^^)/


mut hauskaa tas oli se, et siella oli esimerkiks cinderella, alice in wonderland ja aladdin mukana paraatis ja ne ei mitenkaa liity universal studiosiin - ja cinderellan hyvan haltiattaren kans oli viel sellane peili, joka pyoritti patkii siit disneyn cinderella-leffast.









jaa-a, mata na !



1 kommentti:

  1. Nää on ihan sun lemppareita eiks vaan? Kaunista ja kimallusta ja herttasta. Aah. Tosi kiva oli varmaan.

    VastaaPoista