lauantai 8. elokuuta 2009

gasshyuku owatta-- yatta ka samishikatta ?

kuten otsikko kertoo, lenttisleiri tuli eilen paatokseen enka vielakaan tiia onks se hyva vai huono juttu--- siel oli kuitenki niin kivaa, mut toisaalta enpa haluis uudestaan maksaa samanlaista summaa.
paluubussimatka oli kuitenki jotain niin ikimuistosta, etta ! en ehk ikin unohda sita ku mina ja misha muiden japanilaisten kans laulettii kasetin mukan "ganbare nippon !" ( = taistele japani ).

leiri kesti maanantaista perjantaihin ja koko se aika mentii tuntiaikataulun mukaa ja siitahan ei livetty ku ekana iltana ja sillonki sit reilut puoltoist tuntii.



baree no gasshyuku 8.3-7. schedule :

6.00 heratys
6.30 aamulenkki 2 km ( ensin juostii alamakee ja sit sama reitti takas tietty ylamakee )
7.00 aamupala
8.30 bussi tuli hakee meiat lenttishallille, matkaa oli puol tuntii
9.00 verkkojen laiton jalkee alotettii treenit.
13.00 ruoka hallilla
n. 14.30 iltatreenit alko
18.00 treenit loppu ja bussi tuli hakee takas nukkumispaikkaan
19.00 iltapala
20.00-22.00 kaikki kay suihkussa vuorollaan, kolme ihmista kerrallaa
22.00 viimenen tapaaminen opettajan kanssa jossa puitaan paivan treenit
23.00 nukkumaan
n. 01.00 viimesetki puheenaanet hiljenee.


talla aikatalululla mentii siis joka paiva, tietysti eka ja vika paiva pikkasen erilaisia koska bussimatka tonne paikkaan kesti about kaks tuntii. jos oikein muistan ni paikan nimi oli Hyogo-- mut en valttamatta muista. vuorilla se kuitenki oli ja vuoret meita ymparoi, oltiin aika korkeella ja siel oli ihanan viileeta verrattuna tahan osakan kuumuuteen ( sain just tiedon, et tanaa oli +36 astetta )


mut kuvilla eteenpain eks vaa : D




seuraava kuva muistutti mua elavasti twilightista ja hetkesta ku Edward kantaa Bellaa pitkin metsaa. ihasteltii tota sumumaisemaa aika pitkaan ♥
tajusin tokavikana paivana, etten ollu ottanu yhtaa kuvii maisemista, joten naa on sit suunnilleen kaikki bussin ikkunasta paniikissa otettui :________D
mut tosiaa, ymparisto naytti ku suoraan hopeanuolista ( toivottavasti tiedatte mita tarkotan, se anime ) ja mul oli erityisen hauskaa selittaa mishalle bussissa, miten sen juoni menee. lyhyesti selitys meni jotenki nain: " in the mountain village like this there's living people and in the mountains are bears and wild dogs and everybody is afraid of the bears and people try to kill the leader bear, but bears are killing the people. also people are killing the wild dogs and the wild dogs are killing the bears and the bears are killing the dogs. and the dohgs and the bears are making an army to win each others and then there's blood." ei vakuuttanu mishaa : DDdd



tassa vaha meian lyhyttaki lyhyemman vapaa-ajan tekemisia. aamullahan futonit pistetaa kasaa ja nurkkaa ja sit ne levitetaa taas illal, joten paivan ajan oltii sit tatamil, jos aikaa omas huonees kayntiin oli ollenkaa. mun huonetoverit oli tietysti kaikki ninenseita eli kakkosluokkalaisii niinku iteki oon, koska taalla luokalla todellakin on valia. arvojarjestys on alyjyrkka ja esimerkiks kakkoset menee bussiin sisalle, kay suihkussa ja syo ennen ykkosia ja sen lisaks kakkosten ei tarvi auttaa hallin kunnostamises. kolmoset, joita oli ihan vaa pari mukana koska periaatteessa niiden klubielama on jo loppu, mut kapteenien velvollisuus on tulla mukaa, ja opettajat onki sit ihan omal korkeudellaan.


kaikkien lempi vapaa-ajan aktiviteetti oliki sit yllattaen nukkuminen - bussissa, lounastauolla, suihkussa - ihan missa vaan muualla paitsi sit illalla ku olis oikeesti ollu nukkumisen aika. sillon sit hengattii kaverien kans ja nukkumaanmeno veny ja veny ja aaaa, tunnen vielki unenpuutteen !






viimesena iltana sit grillattii ja tehtii vaha hanabia ( = ilotulituksia ) ja otettiin noin sata kuvaa. niissa voitte sit todistaa mut esim. ilman meikkii ja suoraan suihkusta tulleena :____D


( noi oli vahanniinku tahtisadetikkuja ja me oltii vaha niinku harry pottereita ja taiottii angardium leviosa - tai jtn sinne pain : DD )







ps. Gazettoon on tasan viikko ♥

1 kommentti:

  1. Toi Hopeanuoli oli ihan selvä :) Mut taas yksi huba kokemus! Kiitos nopeasta kirjaamisesta.

    VastaaPoista