maanantai 20. heinäkuuta 2009

ikea.

sellaset runsaat nelja kuukautta tassa talossa asumista ja vihdoin ma selvitin miten talle koneelle saa siirrettyy kuvia ja videoita kamerasta. mut oon aika ylpee keksinnostani koska keksin sen siis taysin ite ! 8 D aplodit kiitos ~ !







tassa ei kyl sit kuitenkaa oo tulos mtn kuvia mun kamerasta vaan pari kannykkalaatua ja sen lisaks pieni sepostus : )



oltiin eilen siis koko perheen voimin retkella tuol laheises Ikeassa. se sijaitsee siis Kobessa, et ei ihan Osakan alueella, mut tarpeeks lahella kuitenki.



tarkotuksena oli, et mennaan syomaan sinne skandinaavista ruokaa ( siis ihan oikeesti, kuin mont kertaa te ootte menny Ikeaan tarkotuksena vaan syoda ? :___D ), mut sit paatettiinki kiertaa koko homma lapi.



Ja voin kertoo, et oli pikkasen naurussa pitelemista, ku naa lahtee kiertaa sita vaaraan suuntaan, alottaa alhaalta ja ihmettelee miks pussit on niin isoja -- plus, kaikki japanilaiset siella kelas sen hallin, missa on tavaroiden paketit, olevan kans jtn shoppailualuetta ja siella sit porukalla tuijotettii paketteja ja arvuuteltii sisaltoo.



sen lisaks mult kysyttii about jokasen esineen nimen merkitysta ja mun ruotsintaidolla osasin selittaa vaan nimet :__________D kuulemma on hirveen perhmeet sohvat ja sangyt meil lansimaalasil kuitenki ja ihan super kimuchi !





sit kuitenki paastii sinne syomaanki ja siel sain vaha selitella mika ruoka on mitaki ( vaik voin kyl kertoo, et niit oli pikkasen japanilaistettu jo valmiiks ). ite soin lihapullat ja perunoita ( perunoissa oli natisti kiinni ruotsinlippuki : D ) ja naa otti tarjottimelleen lasagnee, curry-riisia ja salaattia ja sit Rio soi viel pihvin. vahan kalliiks tuli, mut en alkanu sanoo, et ruokaa kuuluis ottaa tasan yhta lajia.



paras oli kyl se, et otosan sit jatti syomatta riisistaan kokonaan sen riisin ja se pistettii sit jakoo, et Riollaki oli siin tays annos perunoit ja pihvi ja silti se veti siin viel riisii lisukkeen---- mut kuulemma oli lohi hyvaa !





lopuks kaytiin viela ruotsalaisen ruuan nurkkauksessa ostaa vahan matkatuliaisia ( ainii, mukaan tarttu kans perusikealainen punanen kasisydan-tyyny, jonka kaikki varmasti tietaa. en vaan __voinu vastustaa kiusausta, okei ! ).



naiden lisaks mukaan lahti pussillinen valmislihapullia ja pakasteperunamuusia, kermakastikepussi, rieskaa, maraboun daim-suklaata, pipareita ja kaikkein peruskarkimpia sienikarkkeja.

niist on sit hyva nauttii, ku rupee kala ja riisi ottaa aivoon ( tosin tanaanki syotiin jauhelihapihvit, et mun on paha valittaa japanilaisesta ruuasta----- )

mutta nain, ikeareissu tuli hoidettua ja voin kertoo, et tuntu aika kotosalta : )

seuraava merkinta tuleeki olee sit huomattavasti japaniaiheisempi koska taalla alkaa nyt natsumatsuri ( jonka oikeeta nimee en vaa millaa muista, mut alkaa t:lla ), johon on tarkotus menna seka Ayumin kans ens vkonloppun, etta Mishan, Masakon, Shogon, Ryoton ja Yamaton ( ! ) kanssa elokuun puolella. ja molemmilla kerroilla asusteena tietty yukata ( jonka ostin ennen tota ikeareissuu ! ), joten sellasissa tunnelmissa ens kerralla ! o /


4 kommenttia:

  1. Ikeaan! :D Japanissaki on Ikea? Ei voi olla totta! :'D Mua nauratti _pikkusen ku luin tota sun host familyn seikkailua siellä!
    Söpöä kansaa~
    Silti kehuivat kauheesti kaikkee länsimaalasta :D
    Kuulostaa olleen tosi kivaa!

    VastaaPoista
  2. Kiva että pääset välillä Ikeaan katsomaan tuttuja tavaroita. Muistat vaan sanoa että lihapullat on MYÖS suomalaisia! Toi juhla kuulostaa ihanalle. Nauti siitä ja ota ehdottomasti valokuvia myös. Mutta varmaan kiva juttu.

    VastaaPoista
  3. kobe on ♥. varsinki sannomiya, ootko käyny siel? niin siisti illalla voin sanoo *U*~

    ja kävin muute tos samas ikeas :DDD onneks mua ei pydetty selittelee niit nimii...

    VastaaPoista
  4. ewerty_ : ikea oli oikee helmi loyto taalla ! tuun ehdottomasti kaymaa useemminki, sitku esim kaipaan oikeet suklaata tai kunnon leipaa XD

    sari : kyl joo mainitsin aika moneen otteeseen, et naa on sit kans suomalaisiiki !

    elina : aaaaaaaaaaaa, en oo kayny sannomiyas mut tiian sen paikan, ku se on niin monen juna/metro-linen pysakkina ! alytuttu niim :___D ikitai !

    VastaaPoista